menu
Fotó: Varasdi Petra

2010-ben találkoztunk először.

2013 óta egy pár vagyunk.

2014-ben volt az esküvőnk.

2015-ben szülők lettünk.Kriszti: szeretem a szépséget, a finomságot. A verseket, a komoly- és elektronikus zenét. Szeretem, amikor tavasszal újraéled a természet, ezt néha meg is könnyezem. Szeretem a virágokat, de inkább a földben, nem letépve. Szeretem a nutellát, de csakis kanállal, nem kenyéren. Szeretek esküvőt, embereket, családokat, érzelmeket fotózni, és szeretném ezt örökké szeretetből csinálni.

Zsombi: technikai emberként majdnem mindent megszerelek, levágok, összecsavarozok, megoldok. A fotózásban is először maga a technika, a gép fogott meg. Így gyakorlatilag azért kezdtem el fotózni, mert megtetszett egy fényképezőgép. Az igazi fotózós életem csak azután kezdődött, hogy megismertem Krisztit. Ő mutatta meg a szépséget, fényeket, az arányokat, a helyes kompozíciót. Ő általa kapott értelmet, lelket a technika.all that makes you happy - minden, ami boldoggá tesz:

Amikor nevet választottunk az oldalnak, olyat kerestünk, ami kifejezi mindazt, amit szívesen fotózunk és mindazt, ami Titeket és minket, illetve az embereket úgy általában boldoggá teszi. Olyan fontos mérföldkövek az életünkben, amik meghatároznak bennünket. Fordulópontok, amikor megváltozik az életünk, új szakaszba lépünk: az eljegyzés, az esküvő, babavárás és a gyermekeink születése, a családdá válás.

Mi igyekszünk ezeket a fontos eseményeket a maguk természetességében megörökíteni, hogy később, a képeket nézegetve évek vagy akár évtizedek múltán is visszajöjjenek az emlékek, érzések.

© ATMYH 2016. All rights reserved.